Profil korisnika

group  max broj bodova: 52,00


bodovi

0,00

od mogućih 0,00


Svaka se anketa boduje jednostavnom metodologijom koja kombinira točne odgovore i vrijeme odabira, ovisno o datumima otvaranja i zatvaranja pitanja (svaki točan odgovor nosi minimalno 0,01, a maksimalno 1,00 bod).

group  zaključenih pitanja: 52


udio točnih odgovora

0,0%

od 0 pitanja


Za one koji su se kasnije uključili, ovo je najprikladnije mjerilo uspjeha - udio točnih odgovora u svim pitanjima na koja ste odgovorili, jer pitanja koja ste propustili ili na njih niste odgovorili nisu uopće ušla u izračun.
pozicija

181.


Za one koji su se kasnije priključili Kolektivnoj inteligenciji, pozicija na ljestvici tek treba postati relevantna, usporedo s rastom broja odgovora na ponuđena pitanja. Točnih odgovora, naravno.

Kolekcija medaljona …Medaljone koje svaki korisnik može osvojiti razlikuju se bojom, poput sportskih medalja: od brončane, koja podrazumijeva barem 70% točnih odgovora, do zlatne, za barem 90% točnih odgovora. Ružičasta je rezervirana samo za one najbolje, sa svim točnim odgovorima.


≥ 70 %
≥ 80 %
≥ 90 %
= 100 %U skladu s tematskom podjelom na stranicama Kolektivne inteligencije (crveno dugme nadesno, po sredini vašeg ekrana), pitanja su grupirana u sedam osnovnih kategorija. Shodno tome, boja medaljona za svaku od pojedinih tema označava uspjeh u konkretnoj kategoriji.


Politika
Ekonomija
Financije
Znanost
Kultura
Trivija
Sport


Pored nagrade za uspjeh u svakoj pojedinoj kategoriji, različito obojane medaljone možete zaraditi i točnim odgovorima na sva zaključena pitanja, bez obzira na tematsku pripadnost. Nagrada je, kako i priliči, kristalna kugla, simbol vizionara Kolektivne inteligencije.


ukupno

Kako ste odgovarali …